Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Perspektiv

Amerikanske stemmer: En soldat siger fra

Inden han blev senator, præsidentkandidat, udenrigsminister og klimaambassadør talte John Kerry som soldat og krigsmodstander i Washington D.C.

Inden han blev senator, præsidentkandidat, udenrigsminister og klimaambassadør talte John Kerry som soldat og krigsmodstander i Washington D.C.

Der kommer mange ubehagelige beretninger fra slagmarkerne i Ukraine i disse dage, ikke mindst om de russiske soldaters brutale behandling af lokalbefolkningen. Lignende historier om amerikanske soldater nåede også hjem til folks stuer under krigen i Vietnam. I samtidens USA blev der dog taget en debat om konsekvenserne af krigen for både Vietnameserne og soldaterne selv. Et af de stærkeste vidnesbyrd i denne debat blev leveret af den senere politiker, John Kerry, i en tale til Kongressen i 1971...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Mark Herron er ph.d. fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk politisk retorik. Han var blandt bidragyderne til 'Den Amerikanske Drøm' og er tilknyttet Kongressen.com som retorisk analytiker. Mobil:61 30 19 27 Mail: mark.herron@gmail.com

Læs også:

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Feature

En hel verden så med for 60 år siden, da tre-årige John F. Kennedy Jr. gjorde honnør for sin afdøde præsidentfars kiste.

Copyright © 2021 Kongressen