Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Amerikanske stemmer: Vredens druer

Med en passion for den enkelte arbejders rettigheder var aktivisten Cesar Chavez ofte et talerør for de mange, der på egen hånd ikke kunne ændre deres livsforhold.

Med en passion for den enkelte arbejders rettigheder var aktivisten Cesar Chavez ofte et talerør for de mange, der på egen hånd ikke kunne ændre deres livsforhold.

Selv i kapitalismens højborg, USA, har der de seneste år været røre i vandet, hvad angår vilkårene på arbejdsmarkedet. The Great Resignation har sat spørgsmålstegn ved, hvor meget amerikanerne vil finde sig i af dårlige arbejdsforhold, og Bernie Sanders popularitet i primærvalgene har fået venstrefløjen hos Demokraterne til at drømme om at få en stemme i det hvide hus, der ville tale arbejderens fremfor arbejdsgiverens sag. En tidligere og stærk stemme omkring dette emne var aktivisten og organ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Mark Herron er ph.d. fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk politisk retorik. Han var blandt bidragyderne til 'Den Amerikanske Drøm' og er tilknyttet Kongressen.com som retorisk analytiker. Mobil:61 30 19 27 Mail: mark.herron@gmail.com

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen