Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Anders Agner hovedtaler ved Rebildfesten 2021

(pr foto kongressen.com)

Chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner, er den ene af årets to hovedtalere ved dette års Rebildfest, der traditionen tro afholdes den 4. juli i Rebild Bakker. Årets anden hovedtaler er den danske astronaut, Andreas Mogensen.

Den traditionsrige Rebildfest i det nordlige Jylland er igen i år klar til at fejre den amerikanske uafhængighedsdag den 4. juli. Festen, der er den største 4. juli-fejring uden for USA, bliver som altid afholdt i de smukke omgivelser i Rebild Bakker. Tradition...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen