Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Andy Beshear ligner et godt bud på en fremtidig præsidentkandidat

Med genvalget som guvernør i Kentucky, vil spekulationerne om, hvad der bliver næste skridt for Andy Beshear, tage til i styrke.

Det havde ellers lignet at det kunne blive lidt af en gyser. I hvert fald har tendensen i de seneste ugers målinger vist, at den republikanske udfordrer, Daniel Cameron, halede ind på den siddende guvernør, Andy Beshear, i kampen om det højeste politiske embede i Kentucky. Da stemmerne var talt op, var valgets tale imidlertid ret tydelig: 52 procent havde genvalgt Beshear som guvernør, mens 47 procent havde sat deres kryds ved Cameron.

Der er flere grunde til at bemærke Beshears genvalg. Fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

Dag Hammarskjölds idealer skal fortsat spille en central rolle i fremtidens FN, lyder vurderingen fra Mogens Lykketoft

Business

Biden har kastet sig ud i en større politisk kamp for at sløjfe mange amerikaneres studiegæld - men forslaget møder en del modstand

Danmark & USA

Igen i år blev det nordiske Bifrost Summit en stor succes for dansk innovation, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Feature

For et par år siden tabte hun guvernørvalget og nu går republikanske Kari Lake i stedet efter at blive senator i Arizona

Copyright © 2021 Kongressen