Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Andy Beshear ligner et godt bud på en fremtidig præsidentkandidat

Med genvalget som guvernør i Kentucky, vil spekulationerne om, hvad der bliver næste skridt for Andy Beshear, tage til i styrke.

Det havde ellers lignet at det kunne blive lidt af en gyser. I hvert fald har tendensen i de seneste ugers målinger vist, at den republikanske udfordrer, Daniel Cameron, halede ind på den siddende guvernør, Andy Beshear, i kampen om det højeste politiske embede i Kentucky. Da stemmerne var talt op, var valgets tale imidlertid ret tydelig: 52 procent havde genvalgt Beshear som guvernør, mens 47 procent havde sat deres kryds ved Cameron.

Der er flere grunde til at bemærke Beshears genvalg. Fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Feature

En hel verden så med for 60 år siden, da tre-årige John F. Kennedy Jr. gjorde honnør for sin afdøde præsidentfars kiste.

Copyright © 2021 Kongressen