Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Debat

Anette Lind: Angrebet på amerikansk virksomhed viser, at cyberværn er afgørende

Af Annette Lind, cybersikkerhedsordfører for Socialdemokratiet

Cybertruslen stiger med voldsom hast i disse år. Både stater, virksomheder og borgere er i stigende risiko for at blive udsat for ondsindede forsøg på cyberangreb, hacking eller spionage.

Cyberkriminalitet er ofte komplekst og svært at løse. Et eksempel er, da den amerikanske software-virksomhed SolarWinds blev angrebet. Det medførte, at hackere fik adgang til it-systemer hos deres kunder verden over - herunder flere danske fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen