Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Anklagerne udvides mod Trump i Florida-sagen

Sigtelsen mod Trump i Florida omfatter nu også forsøget på at fjerne bevismateriale – hvilket kun gør sagen endnu mere alvorlig.

Det er ikke fordi Trump mangler juridiske ting at bekymre sig om i de her dage. Anklagerne om forsøg på statskup den 6. januar 2021 landede for få dage siden formelt på eks-præsidentens bord og i løbet af få dage forventes det at sagen om forøg på valgsvindel i Georgia ligeledes præsenteres. Der er med andre ord allerede nok at bekymre sig om for Trump - men det stopper ikke her. For selv om anklageskriftet mod Trump i sagen om klassificerede dokumenter allerede er ganske langt, er det nu bleve...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen