Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

AOC-effekten får outsider til tops i New York

Venstrefløjsikonet Alexandria Ocasio-Cortez er trådt ind i borgmestervalgkampen i New York. Således har hun erklæret sin støtte til Maya Wiley, hvilket har sendt hendes kandidatur på himmelflugt og hun er nu førsteudfordrer til den førende kandidat, Eric Adams.

Slutspillet om, hvem Demokraterne kører i stilling som partiets bud på Bill De Blasios afløser som borgmester i New York, er i fuld gang. Og de helt tunge spillere er nu trådt ind på scenen for at støtte de forskellige kandidater. I ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen