Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Arbejdsløsheden er højest i de vigtige svingstater

Kongressen.com dykker ned i tallene og ser på, hvem der er arbejdsløse, hvilke brancher, der klarer sig bedst, og hvilke stater, der er hårdest ramt.

Kongressen.com dykker ned i tallene og ser på, hvem der er arbejdsløse, hvilke brancher, der klarer sig bedst, og hvilke stater, der er hårdest ramt.

I april måned var den generelle amerikanske arbejdsløshed nede på 3,6% af den samlede arbejdsstyrke. Det tal er både uændret sammenlignet med måneden forinden, og er det laveste tal siden febuar 2020. Sammenlignet med prognoserne, der lå på 3,5% - 3,8%, var det også forventet.

Kilde: TRADINGECONOMICS.com

Kigger man på tværs af stater, varierer billedet meget. Der er dog én vigtig konklusion: staterne med højest arbejdsløshed er alle svingstater. Staten med den højeste arbejdsløshed er New...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen