Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Arbejdsløsheden er højest i de vigtige svingstater

Kongressen.com dykker ned i tallene og ser på, hvem der er arbejdsløse, hvilke brancher, der klarer sig bedst, og hvilke stater, der er hårdest ramt.

Kongressen.com dykker ned i tallene og ser på, hvem der er arbejdsløse, hvilke brancher, der klarer sig bedst, og hvilke stater, der er hårdest ramt.

I april måned var den generelle amerikanske arbejdsløshed nede på 3,6% af den samlede arbejdsstyrke. Det tal er både uændret sammenlignet med måneden forinden, og er det laveste tal siden febuar 2020. Sammenlignet med prognoserne, der lå på 3,5% - 3,8%, var det også forventet.

Kilde: TRADINGECONOMICS.com

Kigger man på tværs af stater, varierer billedet meget. Der er dog én vigtig konklusion: staterne med højest arbejdsløshed er alle svingstater. Staten med den højeste arbejdsløshed er New...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen