Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Arbejdsløsheden er højest i de vigtige svingstater

Kongressen.com dykker ned i tallene og ser på, hvem der er arbejdsløse, hvilke brancher, der klarer sig bedst, og hvilke stater, der er hårdest ramt.

Kongressen.com dykker ned i tallene og ser på, hvem der er arbejdsløse, hvilke brancher, der klarer sig bedst, og hvilke stater, der er hårdest ramt.

I april måned var den generelle amerikanske arbejdsløshed nede på 3,6% af den samlede arbejdsstyrke. Det tal er både uændret sammenlignet med måneden forinden, og er det laveste tal siden febuar 2020. Sammenlignet med prognoserne, der lå på 3,5% - 3,8%, var det også forventet.

Kilde: TRADINGECONOMICS.com

Kigger man på tværs af stater, varierer billedet meget. Der er dog én vigtig konklusion: staterne med højest arbejdsløshed er alle svingstater. Staten med den højeste arbejdsløshed er New...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Feature

En hel verden så med for 60 år siden, da tre-årige John F. Kennedy Jr. gjorde honnør for sin afdøde præsidentfars kiste.

Copyright © 2021 Kongressen