Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Arven efter Irakkrigen

18 år efter Irakkrigens start, er præsident Bushs beslutning om at gå i krig på et så tvivlsomt grundlag, fortsat en, der præger præsident nummer 43's eftermæle. Og som samtidig fik stor betydning for amerikansk udenrigs- og sikkerhedspolitik.

For seks år siden var jeg en tur i Stockholm for at lave et interview til en bog, jeg var i gang med at skrive om FN. Manden, jeg var fløjet til Sverige for at tale med, var den anerkendte svenske diplomat, Hans Blix. Manden, der i starten af 00'erne ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen