Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Arven efter Irakkrigen

18 år efter Irakkrigens start, er præsident Bushs beslutning om at gå i krig på et så tvivlsomt grundlag, fortsat en, der præger præsident nummer 43's eftermæle. Og som samtidig fik stor betydning for amerikansk udenrigs- og sikkerhedspolitik.

For seks år siden var jeg en tur i Stockholm for at lave et interview til en bog, jeg var i gang med at skrive om FN. Manden, jeg var fløjet til Sverige for at tale med, var den anerkendte svenske diplomat, Hans Blix. Manden, der i starten af 00'erne ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen