Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Austers New York-trilogi blæste mig omkuld”

Ingen amerikansk forfatter når Paul Auster til sokkeholderne, hvis man spørger den danske bestseller forfatter, Ole Sønnichsen.

Ingen amerikansk forfatter når Paul Auster til sokkeholderne, hvis man spørger den danske bestseller forfatter, Ole Sønnichsen.

Som fagbogsforfatter har Ole Sønnichsen været vidt omkring. Biografier, erindringer og tematiske værker. Ikke mindst hans tobindsværk om de danske udvandrere og biografien 'One Dollar Man' om William Knudsen har taget danske læsere med amerikanske tilbøjeligheder med storm. I øjeblikket har Sønnichsen flere bogprojekter i støbeskeen, ligesom han er en del af holdet, der til november slår dørene op for den nye bogcafé Books & Beans i Kolding. Det er imidlertid ikke en af fagbogsforfatterne, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen