Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Austers New York-trilogi blæste mig omkuld”

Ingen amerikansk forfatter når Paul Auster til sokkeholderne, hvis man spørger den danske bestseller forfatter, Ole Sønnichsen.

Ingen amerikansk forfatter når Paul Auster til sokkeholderne, hvis man spørger den danske bestseller forfatter, Ole Sønnichsen.

Som fagbogsforfatter har Ole Sønnichsen været vidt omkring. Biografier, erindringer og tematiske værker. Ikke mindst hans tobindsværk om de danske udvandrere og biografien 'One Dollar Man' om William Knudsen har taget danske læsere med amerikanske tilbøjeligheder med storm. I øjeblikket har Sønnichsen flere bogprojekter i støbeskeen, ligesom han er en del af holdet, der til november slår dørene op for den nye bogcafé Books & Beans i Kolding. Det er imidlertid ikke en af fagbogsforfatterne, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Politisk analyse

En af de mest toneangivende stemmer i amerikansk udenrigspolitik er død - Henry Kissinger blev 100 år

Courtroom

Tidligere allierede har vendt sig mod Trump og har givet opsigtsvækkende vidneudsagn

Politisk analyse

Kennedy-familien fordømmer hans kampagne, som ikke desto mindre har vind i sejlene - på trods af en yderst lemfældig omgang med sandheden.

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Copyright © 2021 Kongressen