Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Austers New York-trilogi blæste mig omkuld”

Ingen amerikansk forfatter når Paul Auster til sokkeholderne, hvis man spørger den danske bestseller forfatter, Ole Sønnichsen.

Ingen amerikansk forfatter når Paul Auster til sokkeholderne, hvis man spørger den danske bestseller forfatter, Ole Sønnichsen.

Som fagbogsforfatter har Ole Sønnichsen været vidt omkring. Biografier, erindringer og tematiske værker. Ikke mindst hans tobindsværk om de danske udvandrere og biografien 'One Dollar Man' om William Knudsen har taget danske læsere med amerikanske tilbøjeligheder med storm. I øjeblikket har Sønnichsen flere bogprojekter i støbeskeen, ligesom han er en del af holdet, der til november slår dørene op for den nye bogcafé Books & Beans i Kolding. Det er imidlertid ikke en af fagbogsforfatterne, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen