Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

”Både Cuba og USA bruger embargoen som politisk våben”

Det eneste logiske for begge parter ville være, at USA ophævede sin årtier lange embargo mod Cuba. Men reelt blokerer indenrigspolitiske hensyn hos begge lande stadig for den logik.

Den amerikanske embargo mod Cuba fra 1962 er den længstvarende handelsembargo i moderne historie og har i generationer haft enorme konsekvenser for den cubanske befolkning. Kongressen.com har forholdt Jan Gustafsson, som har boet i Cuba og er lektor i latinamerikansk historie, kultur og litteratur ved KU, hvorfor embargoen stadig står ved magt 60 år senere, hvad Trumps tilbageføring fra Obamas ellers opblødende år kom til at betyde for relationen mellem de to lande og hvor den nuværende adminis...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Interview

Forud for VM i Qatar har Kongressen.com taget en snak med fodboldekspert Per Frimann for at se på fodboldformen hos det amerikanske landshold.

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Politisk analyse

Mike Pences nylige udtalelser om Trump er seneste i rækken af afstandtagende udmeldinger om sin gamle overordnede.

Copyright © 2021 Kongressen