Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Bag Bidens G7-facade

Joe Bidens første internationale topmøde som amerikansk præsident, nemlig G7-topmødet, er vel overstået. Merkel, Macron og de øvrige statsledere kunne lide, hvad de hørte fra den nye amerikanske leder. Spørgsmålet er, hvor længe den gode stemning kan bevares, når det viser sig, at Biden på lange stræk er lige så protektionistisk som Trump.

Når den historie, der er nået ud til flest mennesker fra et G7-topmøde, er historien om, hvordan klassebilledet af statslederne så en smule løjerligt ud, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen