Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Balladen om Bobby Kennedys morder

Det er 53 år siden Sirhan Sirhan skød og dræbte den demokratiske senator Bobby Kennedy under præsidentvalgkampen i 1968. Nu er han kommet et stort skridt nærmere prøveløsladelse - hvilket har fået Kennedy-familien op i det røde felt.

Det er mere end et halvt århundrede siden at han begik sin ugerning, men nu er Sirhan Sirhan igen i fokus. For godt 53 år efter, han skød og dræbte den demokratiske senator, Robert F. Kennedy, i hotelkøkkenet på Ambassador Hotel i Los Angeles, Californien, har ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen