Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Bannon vil have græsrødder til at overtage partiet nedefra

Steve Bannon opildner Trump-tilhængere til at overtage Republikanernes partiapparat nedefra, for at få mere magt over valgprocessen og dermed vinde fremtidige valg.

Steve Bannon opildner Trump-tilhængere til at overtage Republikanernes partiapparat nedefra, for at få mere magt over valgprocessen og dermed vinde fremtidige valg.

Da Steve Bannon var chefstrateg for Donald Trump tilbragte han størstedelen af sin tid nedgravet i et kontor, få meter fra The Oval Office, som han døbte The War Room. I dag har han en populær podcast, som hedder The War Room, og det virker ærlig talt som om, Steve Bannon stadig er i krig.

Han tilskynder nemlig sine mange podcastlyttere til at tage kontrol over partiapparatet nedefra og op. Han opfordrer dem til at trænge ind gennem de laveste niveauer af partiorganisationen og besætte vigti...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Isak Erik Hüllert har en bachelorgrad i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet, med et specialiseret fokus på USA's politisk historie, herunder amerikansk konservatisme og partipolitisk polarisering. Han er opvokset i Seattle, WA og har under sin bachelor været på udvekslingsophold ved San Diego State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent med særligt fokus på Senatet.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen