Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Bare min nye nabo ikke stemmer Trump

Selv om han ikke længere er præsident, deler Trump stadig vandene i USA. Således også helt ned på naboplan, hvilket denne uges udgave af 'Glimt af den amerikanske hverdag' handler om.

Af Sanne A. EdmonsonSIOUX FALLS, SOUTH DAKOTA: Stemmer min nye nabo på Trump? Det var en af de mange spørgsmål, der løb gennem mit hoved, da vi tre måneder før præsidentvalget i 2020 flyttede til Sioux Falls i South Dakota. Sandsynligheden herfor er stor, når man vælger at flytte til en rød stat. Derfor var gl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen