Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Bernies blomstrende tronarving

Imens hun succesfuldt har undgået mediernes søgelys, er Briahna Joy Gray i fuld gang med at indtage føringen som Bernies kommende arvetager.

Imens hun succesfuldt har undgået mediernes søgelys, er Briahna Joy Gray i fuld gang med at indtage føringen som Bernies kommende arvetager.

Dette er den tredje i rækken af artikelportrætter om de mest indflydelsesrige kommende stemmer blandt den progressive venstrefløj. I dag tager Kongressen.com fat i journalisten Briahna Joy Gray.

Nogle ville mene, at Joe Bidens "You Ain't Black" -kommentar tilbage i valgkampen 2020 var en uskyldig smutter. Det er Briahna Joy Gray ikke enig i. Ifølge Gray var dette et symptomatisk eksempel på, hvordan Det Demokratiske Parti længe har taget sorte vælgere for givet. Hun skrev, at partiet i den f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen