Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Bernies blomstrende tronarving

Imens hun succesfuldt har undgået mediernes søgelys, er Briahna Joy Gray i fuld gang med at indtage føringen som Bernies kommende arvetager.

Imens hun succesfuldt har undgået mediernes søgelys, er Briahna Joy Gray i fuld gang med at indtage føringen som Bernies kommende arvetager.

Dette er den tredje i rækken af artikelportrætter om de mest indflydelsesrige kommende stemmer blandt den progressive venstrefløj. I dag tager Kongressen.com fat i journalisten Briahna Joy Gray.

Nogle ville mene, at Joe Bidens "You Ain't Black" -kommentar tilbage i valgkampen 2020 var en uskyldig smutter. Det er Briahna Joy Gray ikke enig i. Ifølge Gray var dette et symptomatisk eksempel på, hvordan Det Demokratiske Parti længe har taget sorte vælgere for givet. Hun skrev, at partiet i den f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen