Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Biden drager et lettelsens suk over jobrapport”

Selv om jobrapporten var lidt bedre end ventet, trækker mørke skyer stadig sammen over amerikansk økonomi, vurderer DI’s USA-chef, Louis Funder.

Med et midtvejsvalg lige om hjørnet, fik den ellers så trængte amerikanske præsident, Joe Biden, fredag en god nyhed. Eller sagt på jysk: det kunne have været værre. For jobrapporten kunne enten give Demokraterne yderligere problemer eller sørge for at den flanke forblev lukket for republikanske angreb. Og til Bidens og partifællers store lettelse, så var der tale om det sidste, da jobrapporten viste sig at være ganske pæn. Jobvæksten er fortsat pæn og ledigheden fortsat lav. Det ændrer imidler...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen