Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Biden drager et lettelsens suk over jobrapport”

Selv om jobrapporten var lidt bedre end ventet, trækker mørke skyer stadig sammen over amerikansk økonomi, vurderer DI’s USA-chef, Louis Funder.

Med et midtvejsvalg lige om hjørnet, fik den ellers så trængte amerikanske præsident, Joe Biden, fredag en god nyhed. Eller sagt på jysk: det kunne have været værre. For jobrapporten kunne enten give Demokraterne yderligere problemer eller sørge for at den flanke forblev lukket for republikanske angreb. Og til Bidens og partifællers store lettelse, så var der tale om det sidste, da jobrapporten viste sig at være ganske pæn. Jobvæksten er fortsat pæn og ledigheden fortsat lav. Det ændrer imidler...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen