Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden er godt kørende

Joe Biden er kommet stærkt fra start som amerikansk præsident. Stimuluspakke, talrige dekreter og et vaccineprogram, som Biden i sin store tale natten til fredag dansk tid erklærede så vellykket, at hverdagen gerne skulle være vendt tilbage i USA ved dette års 4. juli-fejring.

Det kan godt være, at hans første par måneder som amerikansk præsident ikke har trukket helt så mange overskrifter, som det gjorde da hans forgænger satte sig i stolen. Det lever Joe Biden uden tvivl fint med. For mod...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen