Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Biden forsøger at reetablere USA’s muligheder for at bruge soft power”

Årene med Trump har gjort det nødvendigt for Biden at reetablere tilliden til USA internationalt før han for alvor kan gøre brug af soft power. I dette interview med Kongressen.com fortæller manden bag soft power-begrebet, Joseph Nye, hvorfor og hvordan.

Der ventede Joe Biden noget af et oprydningsarbejde internationalt, da han overtog præsidentposten den 20. januar i år. For de forgangne fire år med Donald Trump på posten havde givet USA's globale renomme gevaldige ridser i lakken. Tillide...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen