Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden går all in med Afghanistan-tale

Meldingen fra Joe Biden var ikke til at tage fejl af. I præsidentens optik har tilbagetrækningen fra Afghanistan været en succes og kritikken er af samme grund malplaceret. Nu håber Biden at den amerikanske befolkning med tiden kommer til at være enig med ham, så det, der har været Bidens hidtil største krise i Det Hvide Hus, ender som en sejr.

Det var en stålsat Joe Biden, der i går aftes dansk tid talte til den amerikanske befolkning. De sidste tropper har nu forladt Afghanistan og 20 års...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen