Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Dean Phillips skal næppe forvente julekort fra hverken Biden eller partiledelsen

Det 54-årige kongresmedlem fra Minnesota vil være præsident – det bliver han næppe, men hans planer er et irritationsmoment for Joe Biden

54-årige Dean Phillips vil være USA's næste præsident. Ikke fordi han er utilfreds med partifællen Joe Bidens indsats som landets leder, men fordi han er utilfreds med at den siddende præsident, der på valgdagen er få uger fra sin 82-års fødselsdag, søger genvalg. Netop med det in mente, at han er en bedaget herre.

Lad os bare starte med det vigtigste først. Nej, Dean Phillips kommer ikke til at afspore Bidens nominering hos Demokraterne. Men der er alligevel grund til at antage at ordene, d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Courtroom

Ofrene er egentlig tilfredse med aftalen, men nu skal Højesteret se aftalen igennem

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Copyright © 2021 Kongressen