Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden i problemer efter Kyle Rittenhouse-dom

Præsidenten bliver presset fra flere sider efter den kontroversielle frifindelse af Kyle Rittenhouse. Republikanere kræver undskyldning fra Biden.

Joe Biden har forgæves forsøgt at holde sig ude af efterdønningerne fra den kontroversielle frifindelse af Kyle Rittenhouse, som skød og dræbte to personer i forbindelse med en demonstration og efterfølgende voldelige optøjer i Kenosha i Wisconsin sidste sommer.  

Med en meget forsigtig udmelding kort efter dommen forsøgte præsidenten en både-og-løsning i en sag, der nu ser ud til yderligere at forværre præsidentens problemer. 

“Jeg står ved juryens beslutning. Vores retssy...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker.

Læs også:

Interview

Georgia oplever en stor demografisk udvikling i disse år. Det gør, at demokrater såsom Raphael Warnock, som i næste uge igen skal forsvare sit...

Interview

Biden har på lange stræk fortsat Trumps Kina-politik - og det er en klar fejl, lyder vurderingen fra tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft.

Interview

Den amerikanske forfatter Philip Roth er ganske enkelt en eminent fortæller, mener bogaktuelle Britt Tippins.

Kultur

I dag står den på kalkun og græskartærte rundt omkring i de amerikanske spisestuer. Men hvorfor fejrer amerikanerne egentlig Thanksgiving, og hvilken rolle spiller...

Copyright © 2021 Kongressen