Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden i problemer efter Kyle Rittenhouse-dom

Præsidenten bliver presset fra flere sider efter den kontroversielle frifindelse af Kyle Rittenhouse. Republikanere kræver undskyldning fra Biden.

Præsidenten bliver presset fra flere sider efter den kontroversielle frifindelse af Kyle Rittenhouse. Republikanere kræver undskyldning fra Biden.

Joe Biden har forgæves forsøgt at holde sig ude af efterdønningerne fra den kontroversielle frifindelse af Kyle Rittenhouse, som skød og dræbte to personer i forbindelse med en demonstration og efterfølgende voldelige optøjer i Kenosha i Wisconsin sidste sommer.  

Med en meget forsigtig udmelding kort efter dommen forsøgte præsidenten en både-og-løsning i en sag, der nu ser ud til yderligere at forværre præsidentens problemer. 

“Jeg står ved juryens beslutning. Vores retssy...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen