Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden i problemer efter Kyle Rittenhouse-dom

Præsidenten bliver presset fra flere sider efter den kontroversielle frifindelse af Kyle Rittenhouse. Republikanere kræver undskyldning fra Biden.

Præsidenten bliver presset fra flere sider efter den kontroversielle frifindelse af Kyle Rittenhouse. Republikanere kræver undskyldning fra Biden.

Joe Biden har forgæves forsøgt at holde sig ude af efterdønningerne fra den kontroversielle frifindelse af Kyle Rittenhouse, som skød og dræbte to personer i forbindelse med en demonstration og efterfølgende voldelige optøjer i Kenosha i Wisconsin sidste sommer.  

Med en meget forsigtig udmelding kort efter dommen forsøgte præsidenten en både-og-løsning i en sag, der nu ser ud til yderligere at forværre præsidentens problemer. 

“Jeg står ved juryens beslutning. Vores retssy...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som immigrationspolitisk analytiker.

Læs også:

Podcast

Snart er ventetiden forbi - efter sommerferien har den nye sæson af 'POTUS' premiere og denne gang er det med Richard Nixon i fokus.

Courtroom

En ny skat indført af Trump, der har givet milliarder i statskassen, blev ikke fundet i strid med forfatningen

Feature

Den 21. juni 1964 blev tre borgerrettighedsforkæmpere dræbt i Mississippi - sagen var med til at sætte øget fokus på racisme i sydstaterne

Feature

Det californiske punkrockband The Offspring lagde i denne uge vejen forbi København til et koncert fyldt med gamle klassikere og nostalgi

Copyright © 2021 Kongressen