Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden kom helskindet ud af “fejlslået” klimatopmøde

USA viste klimalederskab på COP26, men på Bidens hjemmebane venter en hård kamp om at gøre ord til handling i Build Back Better-planen.

USA viste klimalederskab på COP26, men på Bidens hjemmebane venter en hård kamp om at gøre ord til handling i Build Back Better-planen.

FN’s stort anlagte klimatopmøde COP26 slog overordnet fejl, men præsident Biden og hans særlige klimaudsending John Kerry, var involveret i flere af topmødets sejre. 

Så kort kan COP26 opsummeres, hvis man ikke vælger Greata Thunbergs version, som på Twitter blot lød: “bla, bla, bla”. 

Selvom det referat måske er lovlig unuanceret, giver såvel NGO’er og verdensledere som internationale medier hende ret i, at resultaterne på klimatopmødet i Glasgow lader meget tilbage at ønske.&n...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Interview

'Retfærdighed for Emmet Till' giver en hel ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Copyright © 2021 Kongressen