Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden kom helskindet ud af “fejlslået” klimatopmøde

USA viste klimalederskab på COP26, men på Bidens hjemmebane venter en hård kamp om at gøre ord til handling i Build Back Better-planen.

USA viste klimalederskab på COP26, men på Bidens hjemmebane venter en hård kamp om at gøre ord til handling i Build Back Better-planen.

FN’s stort anlagte klimatopmøde COP26 slog overordnet fejl, men præsident Biden og hans særlige klimaudsending John Kerry, var involveret i flere af topmødets sejre. 

Så kort kan COP26 opsummeres, hvis man ikke vælger Greata Thunbergs version, som på Twitter blot lød: “bla, bla, bla”. 

Selvom det referat måske er lovlig unuanceret, giver såvel NGO’er og verdensledere som internationale medier hende ret i, at resultaterne på klimatopmødet i Glasgow lader meget tilbage at ønske.&n...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Copyright © 2021 Kongressen