Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden på pinebænken

Demokraterne er fortsat ikke nået til enighed i den store reformstrid. Det koster Biden dyrt.

Demokraterne er fortsat ikke nået til enighed i den store reformstrid. Det koster Biden dyrt.

Det er et held for den amerikanske præsident, at et af hans særlige kendetegn er de klassiske Ray-Ban solbriller. Det giver nemlig Joe Biden muligheden for at skjule at hans øjne i disse dage ser ganske trætte ud.

For det kører ikke for hverken præsidenten eller hans parti i øjeblikket. I de seneste uger har de interne uenigheder om partiet været så heftige at det har været mere end vanskeligt at se at folk som Bernie Sanders og Joe Manchin begge står som værende en del af den blå blok på C...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen