Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden skal snart bekende 2024-kulør

Præsidenten har fortsat ikke meldt ud om 2024, hvilket efterlader Demokraterne i en situation, som ikke er hensigtsmæssig.

Joe Biden har gang i en god uge. Hans besøg hos Zelenskyj i Kiev og den efterfølgende tale i den politiske hovedstad, Warszawa, har med rette givet anledning til masser af rosende ord til den ellers ofte så kritiserede præsident. Men, men, men... Derfra og så til at alt pludselig er lige så smukt som de kirsebærtræer, der allerede er ved at springe ud i Washington D.C., er der fortsat et stykke vej for manden med nøglerne til Det Hvide Hus.

For selv om Biden slutter februar ganske godt af, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Selvom vi alle sammen påstår, at vi er almindelige, så udfolder der sig små og store dramaer overalt. Det er den devise, bogaktuelle Pernille...

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Copyright © 2021 Kongressen