Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden skal snart bekende 2024-kulør

Præsidenten har fortsat ikke meldt ud om 2024, hvilket efterlader Demokraterne i en situation, som ikke er hensigtsmæssig.

Joe Biden har gang i en god uge. Hans besøg hos Zelenskyj i Kiev og den efterfølgende tale i den politiske hovedstad, Warszawa, har med rette givet anledning til masser af rosende ord til den ellers ofte så kritiserede præsident. Men, men, men... Derfra og så til at alt pludselig er lige så smukt som de kirsebærtræer, der allerede er ved at springe ud i Washington D.C., er der fortsat et stykke vej for manden med nøglerne til Det Hvide Hus.

For selv om Biden slutter februar ganske godt af, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

Dag Hammarskjölds idealer skal fortsat spille en central rolle i fremtidens FN, lyder vurderingen fra Mogens Lykketoft

Business

Biden har kastet sig ud i en større politisk kamp for at sløjfe mange amerikaneres studiegæld - men forslaget møder en del modstand

Danmark & USA

Igen i år blev det nordiske Bifrost Summit en stor succes for dansk innovation, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Feature

For et par år siden tabte hun guvernørvalget og nu går republikanske Kari Lake i stedet efter at blive senator i Arizona

Copyright © 2021 Kongressen