Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden smider masken – og åbner op for nye problemer

Hvornår skal man have maske på og hvornår skal man ikke? Det er det store spørgsmål i USA i disse dage efter præsident Biden lod forstå, at han nu ville smide sin. Hverdagen er således på en lidt usædvanlig vis på vej tilbage i USA.

Det burde egentlig have været en udelt god historie for præsident Biden at gå ud med. Ikke desto mindre gik lanceringen af budskabet om, at præsidenten nu ville smide sin maske. For når man som Biden er færdigvaccineret, behøver man som udgangspunkt ikke længere ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen