Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Premium

Biden taber terræn blandt afgørende vælgergrupper

Tallene går den forkerte vej for Biden. Han mister opbakning hos flere afgørende vælgergrupper og lysten til at stemme på præsidenten er dalende

Af Magnus Rasmussen

Det går den forkerte vej for Joe Biden i øjeblikket. Hvis der var præsidentvalg i dag, så ville Donald Trump få fire år mere i Det Hvide Hus. I hvert fald hvis man ser på de seneste meningsmålinger, der tegner et billede af en styrket Trump i spidsen.

Det er særligt blandt demokratiske kernevælgere, at der ses tegn på tilbagegang. Det bekræftes i en ny måling fra CNN, der blev offentliggjort i denne uge. I CNN’s måling står Biden overordnet set til at få 45 % af stemm...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Courtroom

Ofrene er egentlig tilfredse med aftalen, men nu skal Højesteret se aftalen igennem

Courtroom

Sagen, der kan sende Hunter Biden i fængsel, er en stor politisk hovedpine for Joe Biden

Kultur

Det lignede en almindelig dag, men Mark Chapmans ugerning gjorde, at den 8. december altid vil være dagen, hvor John Lennon blev dræbt.

Copyright © 2021 Kongressen