Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden vil FN – men hvor meget?

Præsident Bidens første tale til FN stod i skærende kontrast til Trumps tale for fire år siden. For modsat Trump, så vil Biden FN.

Præsident Bidens første tale til FN stod i skærende kontrast til Trumps tale for fire år siden. For modsat Trump, så vil Biden FN.

Joe Bidens første tale til FN som præsident stod i skærende kontrast til hans forgængers generalforsamlingsdebut for fire år siden. For modsat Trump, vil Biden FN - og tror på diplomatiet.

Flere gange undervejs mens jeg hørte Joe Bidens tale ved FN's generalforsamling i går eftermiddags dansk tid, kom jeg til at tænke på Donald Trump. For mens Biden over for tilhørerne hyldede begreber som diplomati, menneskerettigheder og internationalt samarbejde, så var det svært ikke at huske på den gan...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Copyright © 2021 Kongressen