Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden vil FN – men hvor meget?

Præsident Bidens første tale til FN stod i skærende kontrast til Trumps tale for fire år siden. For modsat Trump, så vil Biden FN.

Præsident Bidens første tale til FN stod i skærende kontrast til Trumps tale for fire år siden. For modsat Trump, så vil Biden FN.

Joe Bidens første tale til FN som præsident stod i skærende kontrast til hans forgængers generalforsamlingsdebut for fire år siden. For modsat Trump, vil Biden FN - og tror på diplomatiet.

Flere gange undervejs mens jeg hørte Joe Bidens tale ved FN's generalforsamling i går eftermiddags dansk tid, kom jeg til at tænke på Donald Trump. For mens Biden over for tilhørerne hyldede begreber som diplomati, menneskerettigheder og internationalt samarbejde, så var det svært ikke at huske på den gan...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen