Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens 2024-melding er et forsøg på at skabe ro, men…

Ved sit første officielle pressemøde som amerikansk præsident, lod Joe Biden forstå at det er hans plan at søge genvalg i 2024. Med meldingen håber Biden at kunne stoppe spekulationerne om hvor længe han har tænkt sig at blive i embedet, men det virker næppe ret godt.

Det måtte jo blive et problem for ham på et tidspunkt. Altså det faktum at den nye amerikanske præsident er 78 og dermed den ældste, der er tiltrådt embedet. Og da han for et par dage siden snublede to gange på få sekunder op ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen