Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens 2024-melding er et forsøg på at skabe ro, men…

Ved sit første officielle pressemøde som amerikansk præsident, lod Joe Biden forstå at det er hans plan at søge genvalg i 2024. Med meldingen håber Biden at kunne stoppe spekulationerne om hvor længe han har tænkt sig at blive i embedet, men det virker næppe ret godt.

Det måtte jo blive et problem for ham på et tidspunkt. Altså det faktum at den nye amerikanske præsident er 78 og dermed den ældste, der er tiltrådt embedet. Og da han for et par dage siden snublede to gange på få sekunder op ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen