Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens afghanske mareridt

Udviklingen i Afghanistan er uden sammenligning Joe Bidens største nederlag som amerikansk præsident til dato. Både på den korte og lange bane kommer Afghanistan til at skade både Biden og Demokraterne.

Sitautionen kan nærmest ikke blive værre for Joe Biden. Det er kun en måned siden en skråsikker amerikansk præsident fastslog at der ikke var nogen grund til at antage at Taliban ville sætte sig på magten i Afghanistan, så snart de amerikanske tropper havde forladt landet. Helt sådan viste v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen