Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Bidens coronapolitik møder juridisk modstand

Bidens coronapolitik er rykket ind i de amerikanske retssale – og det går ikke som præsidenten ønsker.

Bidens coronapolitik er rykket ind i de amerikanske retssale - og det går ikke som præsidenten ønsker.

Lørdag den 7. november valgte Den Føderale Appeldomstol i det femte retsdistrikt at blokere for Det Amerikanske Arbejdstilsyns (OSHA) nye COVID-19 regler indtil sagen er færdig behandlet. Dommerne mener nemlig, at reglerne kan have nogle alvorlige forfatningsretlige problemer.

De nye regler blev annonceret for et par måneder siden, som en del af Biden administrationens forsøg på at få flere borgere vaccineret, men det er først nu, at reglerne er blevet konkretiseret.

Ifølge de nye regler ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

På sociale medier florerer der nu talrige konspirationer om attentatforsøget mod Donald Trump og det vil fortsætte i den kommende tid

Feature

Det var i Butler, Pennsylvania at attentatforsøget mod Trump fandt sted - byen er sjældent i fokus og primært kendt for dyrskuer

Feature

Attentatforsøget på Donald Trump er langt fra det første eksempel på politisk vold i USA

Kultur

Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy leverer stærke præstationer i 'The Bikeriders', som netop har haft dansk premiere.

Copyright © 2021 Kongressen