Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Bidens coronapolitik møder juridisk modstand

Bidens coronapolitik er rykket ind i de amerikanske retssale – og det går ikke som præsidenten ønsker.

Bidens coronapolitik er rykket ind i de amerikanske retssale - og det går ikke som præsidenten ønsker.

Lørdag den 7. november valgte Den Føderale Appeldomstol i det femte retsdistrikt at blokere for Det Amerikanske Arbejdstilsyns (OSHA) nye COVID-19 regler indtil sagen er færdig behandlet. Dommerne mener nemlig, at reglerne kan have nogle alvorlige forfatningsretlige problemer.

De nye regler blev annonceret for et par måneder siden, som en del af Biden administrationens forsøg på at få flere borgere vaccineret, men det er først nu, at reglerne er blevet konkretiseret.

Ifølge de nye regler ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen