Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens erfaring skinner klart igennem som kæmpe fordel

Præsidentens mangeårige erfaring fra Capitol Hill viser sig tydeligt som en fordel for Joe Biden i øjeblikket. Manøvren omkring infrastruktur viser med al tydelighed, at de folk, der nu sidder på den føderale magt i USA, kender spillet i alle detaljer.

Det kunne jo næsten ikke være andet end en fordel for Joe Biden, at han havde tilbragt mere end tre årtier på Capitol Hill inden han satte sig i Det Ovale Kontor den 20. januar i år. For erfaring og indsigt må som udgangspunkt altid være en fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen