Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens første 100 dage har ændret dynamikken i Washington D.C.

Natten til torsdag dansk tid talte Joe Biden for første gang i Kongressen som amerikansk præsident. Budskabet til Republikanerne var klart: 'Vi vil gerne have jer med, men hvis ikke I vil, så kører vi selv'. Det er nye tider i Washington D.C.

Det var en selvsikker Joe Biden, der natten til torsdag indtog talerstolen og for første gang talte til Kongressen som amerikansk præsident. For at de første 100 dage i Det Hvide Hus har været en succes, ved Biden godt selv. De første mange minutter af...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen