Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens første 100 dage har været overraskende stærke

Forventningerne var moderate, da Joe Biden overtog nøglerne til Det Hvide Hus efter Trump. Så meget desto mere bemærkelsesværdigt er det, hvor stærk en præstation, Biden har leveret i sine første 100 dage som amerikansk præsident.

Jeg vil godt starte med en indrømmelse. Da jeg sammen med Johannes Langkilde på DR havde fornøjelsen at live-kommentere samtlige seks timer af Joe Bidens indsættelsesceremoni den 20. januar i år, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg her - i ugen, hvor Biden har s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen