Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens første 100 dage på sociale medier

Præsident Biden har afløst USA's første Twitter-præsident og målt i det lys, så har han og tidligere præsident Donald Trump intet til fælles. Det kan give både fordele og ulemper. Vi tager temperaturen på Joe Bidens sociale medie-aktivitet her godt 100 dage inde i hans præsidentskab.

Da Joe Biden satte sig i stolen som USA’s nye præsident, lovede han, at 100 millioner amerikanere skulle være vaccineret inden for hans første 100 dage som præsident. Det tog ham i stedet 50 dage. 

Den m...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Katrine Villarreal Villumsen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og cand.mag. i Amerikanske Studier fra samme sted. Hun har tidligere boet, studeret og arbejdet i Californien, været ansat på Berlingske og i DR Nyheder, og er nu selvstændig og specialiserer sig i at rådgive medier, organisationer og virksomheder i at præstere bedre på sociale medier. Hun underviser desuden i sociale medier i både Danmark og i Norge, ligesom hun har deltaget i en lang række foredrag, oplæg og konferencer om emnet. Tilknyttet Kongressen.com som SoMe-analytiker. Tlf. 3160 5020 E-mail: katrinevillumsen@gmail.com

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen