Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens hovedpine: USA har tabt vaccinepusten

Det gik ellers som lyn og torden med at få vaccineret amerikanerne i den første tid efter Joe Biden havde overtaget præsidentansvaret. I den seneste tid er det imidlertid gået i stå, hvilket ikke nødvendigvis er et problem for Biden på den korte bane, men kan vise sig at blive det på den lange.

Vaccinetræerne voksede alligevel ikke helt ind i himmelen for Joe Biden. For de både ambitiøse og optimistiske meldinger om at USA ville kunne holde 4. juli som det havde været før corona, kommer ikk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen