Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens hovedpine: USA har tabt vaccinepusten

Det gik ellers som lyn og torden med at få vaccineret amerikanerne i den første tid efter Joe Biden havde overtaget præsidentansvaret. I den seneste tid er det imidlertid gået i stå, hvilket ikke nødvendigvis er et problem for Biden på den korte bane, men kan vise sig at blive det på den lange.

Vaccinetræerne voksede alligevel ikke helt ind i himmelen for Joe Biden. For de både ambitiøse og optimistiske meldinger om at USA ville kunne holde 4. juli som det havde været før corona, kommer ikk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen