Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Bidens Kina-politik gør ikke meget gavn”

Biden har på lange stræk fortsat Trumps Kina-politik – og det er en klar fejl, lyder vurderingen fra tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft.

Biden har på lange stræk fortsat Trumps Kina-politik - og det er en klar fejl, lyder vurderingen fra tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft.

Af Jesper VogeliusMidtvejsvalget er forbi og det står nu klart at Kongressen splitter og dermed bliver det mere end vanskeligt for præsident Biden at komme ret meget videre med sin indenrigspolitiske dagsorden. I stedet må det forventes at han i højere grad kommer til at rette blikket mod den internationale scene, hvor hans præsidentielle beføjelser er større. Men hvordan er det egentlig gået med Biden og udenrigspolitikken i løbet af de snart to år, han har haft nøglerne til Det Hvide Hus. Kon...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen