Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Bidens Kina-politik gør ikke meget gavn”

Biden har på lange stræk fortsat Trumps Kina-politik – og det er en klar fejl, lyder vurderingen fra tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft.

Biden har på lange stræk fortsat Trumps Kina-politik - og det er en klar fejl, lyder vurderingen fra tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft.

Af Jesper VogeliusMidtvejsvalget er forbi og det står nu klart at Kongressen splitter og dermed bliver det mere end vanskeligt for præsident Biden at komme ret meget videre med sin indenrigspolitiske dagsorden. I stedet må det forventes at han i højere grad kommer til at rette blikket mod den internationale scene, hvor hans præsidentielle beføjelser er større. Men hvordan er det egentlig gået med Biden og udenrigspolitikken i løbet af de snart to år, han har haft nøglerne til Det Hvide Hus. Kon...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen