Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Bidens Kina-politik gør ikke meget gavn”

Biden har på lange stræk fortsat Trumps Kina-politik – og det er en klar fejl, lyder vurderingen fra tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft.

Biden har på lange stræk fortsat Trumps Kina-politik - og det er en klar fejl, lyder vurderingen fra tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft.

Af Jesper VogeliusMidtvejsvalget er forbi og det står nu klart at Kongressen splitter og dermed bliver det mere end vanskeligt for præsident Biden at komme ret meget videre med sin indenrigspolitiske dagsorden. I stedet må det forventes at han i højere grad kommer til at rette blikket mod den internationale scene, hvor hans præsidentielle beføjelser er større. Men hvordan er det egentlig gået med Biden og udenrigspolitikken i løbet af de snart to år, han har haft nøglerne til Det Hvide Hus. Kon...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Læs også:

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Politisk analyse

Robert F. Kenendy Juniors valgkamp er et problem for Joe Biden, som Demokraterne skal have håndteret både hurtigt og effektivt.

Copyright © 2021 Kongressen