Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens progressive start presser AOC’s stjernestatus

De sidste par år har hun været en af de mest toneangivende demokrater og venstrefløjens heltinde. Men præsident Bidens progressive linje gør platformen mindre for Alexandria Ocasio-Cortez, hvis slagkraft pt. synes aftagende.

I de sidste par år har hun fyldt utrolig meget i amerikansk politik. Også mere end ham, der nu er amerikansk præsident. Venstrefløjen elskede hende, medierne elskede hende og ingen i Det Demokratiske Parti kunne sætte dagsorden som Alexandria Ocasio-Cortez. Kongresmedle...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen