Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens tale ændrer næppe ret meget

Biden kom fint igennem den politiske tjekliste i nattens State of the Union-tale, men den store effekt har præsidentens tale til nationen ikke.

Det var nogenlunde som man kunne forvente, da Joe Biden i nat dansk tid gik på talerstolen i Kongressen og talte om nationens tilstand. Biden var kommet for at signalere handlekraft, for at fremhæve de forgangne to års resultater og for forsøge at udstikke en politisk kurs for den kommende tid. Alt dette gjorde han for så vidt fint, forstået på den måde, at man som tilhører aldrig rigtig er blæst omkuld, når man hører Joe Biden tale. Jeg tror faktisk kun, jeg kan mindes en gang, hvor den sidden...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Republikanernes splittelse i Huset er tydelig og McCarthys fald er kun begyndelsen på et langvarigt kaos.

Courtroom

Trump står til at miste sit selskab og sine ejendomme, hvis han taber retssagen i New York

Politisk analyse

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama - spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen