Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens tale stærkest når det handlede om Ukraine

Bidens første State Of The Union-tale viste splittelsen i USA – og viste samtidig at håndteringen af Ukraine-krisen er der, Biden står stærkest.

Bidens første State Of The Union-tale viste splittelsen i USA - og viste samtidig at håndteringen af Ukraine-krisen er der, Biden står stærkest.

I nat dansk tid holdt Joe Biden sin første State Of The Union-tale som amerikansk præsident. I sig selv en historisk begivenhed og en tale, som Biden havde store planer med. For hvis Biden kunne udstråle styrke i forbindelse med Ukraine-krisen og samtidig lykkes med at sælge sig selv og de ting, der er sket under hans ledelse det forgangne år, ja, så ville Biden kunne køre hjem til Det Hvide Hus som en glad mand.

Kunne han så det? Nej, ikke helt. Men delvist.

Jeg har hørt Joe Biden tale ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Courtroom

Retten skal afgøre, om styrelser må træffe afgørelser eller om man altid skal have adgang til at få sin sag hørt af en jury

Business

Det går skidt med økonomien, synes amerikanerne - og det belaster Biden, som har svært ved at sælge sine sejre og derfor skifter strategi

Courtroom

Et af Trumps hovedargumenter holder ikke i retten, men kampen er ikke færdig endnu

Politisk analyse

Den skandaleombruste George Santos er fortid som medlem af Repræsentanternes Hus

Copyright © 2021 Kongressen