Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bidens tale stærkest når det handlede om Ukraine

Bidens første State Of The Union-tale viste splittelsen i USA – og viste samtidig at håndteringen af Ukraine-krisen er der, Biden står stærkest.

Bidens første State Of The Union-tale viste splittelsen i USA - og viste samtidig at håndteringen af Ukraine-krisen er der, Biden står stærkest.

I nat dansk tid holdt Joe Biden sin første State Of The Union-tale som amerikansk præsident. I sig selv en historisk begivenhed og en tale, som Biden havde store planer med. For hvis Biden kunne udstråle styrke i forbindelse med Ukraine-krisen og samtidig lykkes med at sælge sig selv og de ting, der er sket under hans ledelse det forgangne år, ja, så ville Biden kunne køre hjem til Det Hvide Hus som en glad mand.

Kunne han så det? Nej, ikke helt. Men delvist.

Jeg har hørt Joe Biden tale ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Højesteret fortsætter sin hårde kurs over for forsøg på at indføre mere strikse regler om våben

Feature

Amerikansk-danske Metallica spiller i aften den første af weekendens to koncerter på 'M72'-turneen i København.

Feature

Den 14. juni er det flagdag i USA og Kongressen.com har været en tur i arkiverne for at kigge nærmere på historien bag flaget

Interview

Tag valgkampen seriøst, lød det fra filmaktuelle Viggo Mortensen den anden aften - og flere andre skuespillere blander sig nu i 2024-valget

Copyright © 2021 Kongressen