Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Grøn eksport

Bidens udenrigspolitik bruges som angreb på hans indenrigspolitiske klimadagsorden

Bidens udenrigspolitiske kattepine bliver nu også brugt af republikanere til at angribe præsidentens grønne dagsorden.

Som Kongressen.com skrev i går, har olieprisen per tønde aldrig været højere, og det er en svær opgave for Biden at balancere det nye importforbud. Forbuddet vil gøre det dyrere for den gængse amerikaner, der typisk stemmer med pengepungen, og præsidenten opfordrer på det kraftigste europæiske allierede om at følge trop, så han ikke står alene. Samtidigt har han også udvist forståelse for, at mange europæiske lande er mere afhængige af russisk olie end USA, og derfor ikke kan følge Bidens stærk...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen