Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bliver Chauvin-afgørelsen starten på noget nyt eller ej?

Derek Chauvin er blevet fundet skyldig i sagen om George Floyds død. Afgørelsen bliver lige nu fejret i USA, og mange håber at det bliver et historisk vendepunkt. Sagen i de kommende uger og måneder vil vise, om det bliver tilfældet eller ej.

Forhåbningerne er store i flere dele af det amerikanske samfund i dag. For i kølvandet på afgørelsen i sagen om George Floyds død, hvor betjent Derek Chauvin af juryen er blevet fundet skyldig i Floyds død, har mange udlagt afgørelsen som værende histo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen