Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

“Bob Woodward er både en inspiration og en nydelse at læse”

Bogaktuelle Simon Ankjærgaard er ikke et øjeblik i tvivl – Bob Woodward er og bliver kongen af faglitteratur.

For den anmelderroste danske fagbogsforfatter Simon Ankjærgaard er der ingen tvivl - den amerikanske journalist og forfatter Bob Woodward er den største. Og Ankjærgaard tøver ikke med at give Woodward en del af æren for at han selv gik journalistikken og siden hen den litterære vej. Kongressen.com har talt med Simon Ankjærgaard, der netop nu er aktuel med bogen 'Oktober 1943 - De Danske Jøders Flugt Og Fangenskab' om hvordan Woodward her mere end tre årtier stadig er både en nydelse og en inspi...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen