Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Bobby Kennedys morder skal blive bag tremmer

Manden, der skød Bobby Kennedy, Sirhan Sirhan, skal blive bag tremmer, lyder afgørelsen fra guvernøren i Californien.

Manden, der skød Bobby Kennedy, Sirhan Sirhan, skal blive bag tremmer, lyder afgørelsen fra guvernøren i Californien.

Et lettelsens suk lød i aftes dansk tid fra størstedelen af Kennedy-familien. For efter flere måneders ventetid, offentliggjorde Californiens guvernør, Gavin Newsom, at han har besluttet sig for at afvise Sirhan Sirhans anmodning om prøveløsladelse.

I 2021 blev manden, der tilbage i begyndelsen af juni 1968 skød og dræbte Robert F. Kennedy i kølvandet på at denne havde vundet det vigtige primærvalg i Californien og dermed havde kurs mod at blive Demokraternes præsidentkandidat det år, for f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Politisk analyse

Det var i en skriftlig erklæring at Joe Biden indstillede sin valgkamp - og foreløbig virker præsidentens kommunikationsstrategi

Politisk analyse

Joe Biden har søndag aften meddelt at han trækker sig som demokratisk præsidentkandidat og i stedet støtter vicepræsident Kamala Harris.

Copyright © 2021 Kongressen