Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Bobby Kennedys morder skal blive bag tremmer

Manden, der skød Bobby Kennedy, Sirhan Sirhan, skal blive bag tremmer, lyder afgørelsen fra guvernøren i Californien.

Manden, der skød Bobby Kennedy, Sirhan Sirhan, skal blive bag tremmer, lyder afgørelsen fra guvernøren i Californien.

Et lettelsens suk lød i aftes dansk tid fra størstedelen af Kennedy-familien. For efter flere måneders ventetid, offentliggjorde Californiens guvernør, Gavin Newsom, at han har besluttet sig for at afvise Sirhan Sirhans anmodning om prøveløsladelse.

I 2021 blev manden, der tilbage i begyndelsen af juni 1968 skød og dræbte Robert F. Kennedy i kølvandet på at denne havde vundet det vigtige primærvalg i Californien og dermed havde kurs mod at blive Demokraternes præsidentkandidat det år, for f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen