Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Bobby Kennedys morder skal blive bag tremmer

Manden, der skød Bobby Kennedy, Sirhan Sirhan, skal blive bag tremmer, lyder afgørelsen fra guvernøren i Californien.

Manden, der skød Bobby Kennedy, Sirhan Sirhan, skal blive bag tremmer, lyder afgørelsen fra guvernøren i Californien.

Et lettelsens suk lød i aftes dansk tid fra størstedelen af Kennedy-familien. For efter flere måneders ventetid, offentliggjorde Californiens guvernør, Gavin Newsom, at han har besluttet sig for at afvise Sirhan Sirhans anmodning om prøveløsladelse.

I 2021 blev manden, der tilbage i begyndelsen af juni 1968 skød og dræbte Robert F. Kennedy i kølvandet på at denne havde vundet det vigtige primærvalg i Californien og dermed havde kurs mod at blive Demokraternes præsidentkandidat det år, for f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen