Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Bogen der udstillede USA’s raceproblemer

Da journalisten Ta-Nehisi Coates i sommeren 2015 udgav bogen 'Between The World And Me', havde han næppe forestillet sig, hvor stor betydning bogen ville få. Ikke bare for Black Lives Matter-bevægelsen, men også for den almene forståelse hvor dybe raceproblemer USA fortsat slås med.

Det var næppe fordi The Atlantic-journalisten Ta-Nehisi Coates havde forudset det, da han i sin tid satte til tasterne. Men den bog han skrev til udgivelse i sommeren 2015 blev ikke bare en bestseller af de helt...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen