Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bogen der var med til at afværge 3. verdenskrig

Da verden i oktober 1962 var på randen af atomkrig, var der en bog, som præsident Kennedy flere gange vendte tilbage til som en del af måden, man skulle håndtere konflikten. En bog, som historikeren Barbara Tuchman havde skrevet om 1. verdenskrig med titlen 'The Guns Of August'.

Den amerikanske præsident, John F. Kennedy, var, hvad man med rette kan kalde for en rigtig læsehest. Gennem hele sit liv læste han dagligt i alverdens bøger og elskede at tilegne sig viden gennem litteraturen. Selv...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen