Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Borgmesterposten er endestationen i New York

Borgmesterposten i New York er blevet stadig mere profileret som årene er gået. For selv magten som borgmester ikke er helt så stor som man kunne tro, så er den prestige, der er forbundet med at lede byen, omfattende. Således har et par af byens seneste borgmestre forsøgt at bruge embedet som politisk springbræt - dog uden held.

Alle os, der er gamle nok til at huske 9/11 kan huske, hvordan borgmesteren i New York, Rudy Giuliani, i tiden efter angrebet blev udråbt som 'America's Mayor' og s...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen