Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Borgmesterræset spidser til i New York

Dramaet om, hvem Demokraterne kører i stilling som Bill De Blasios afløser som borgmester i New York, tager til i styrke. Forhåndsfavoritten Andrew Yang har ikke evnet at lægge afstand til de øvrige kandidater og er tværtimod blevet overhalet af hele to andre kandidater i de seneste målinger.

Hvis Andrew Yang i en stille stund går sig en tur i Central Park og reflekterer over tilværelsen, er der ikke noget at sige til, hvis tanken om at tingene har kørt bedre for ham end de gør i øjeblikket...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen