Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Bryllupskagestrid er igen endt i Højesteret

Må man afvise at bage bryllupskage, fordi parret, der skal giftes er homoseksuelle? Ja, siger bageren. Nej, siger delstaten. Men hvad siger Højesteret?

Må man afvise at bage bryllupskage, fordi parret, der skal giftes er homoseksuelle? Ja, siger bageren. Nej, siger delstaten. Men hvad siger Højesteret?

Efter en lang vinterferie er Højesteretsdommerne tilbage på arbejde, og mens vi venter på at Biden nominerer den første kvindelige afroamerikanerne til at overtage Stephen Breyers plads blandt de 9 dommere, kan vi se nærmere en af de sager, som den kommende højesteretsdommer skal tage stilling til.

Sagen 303 Creative LLC v. Elenis startede da webdesigneren Lorie Smith fra Colorado ønskede at udvide hendes enkeltmandsvirksomhed til også at omfatte skræddersyede bryllupshjemmesider.  

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen