Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Bryllupskagestrid er igen endt i Højesteret

Må man afvise at bage bryllupskage, fordi parret, der skal giftes er homoseksuelle? Ja, siger bageren. Nej, siger delstaten. Men hvad siger Højesteret?

Må man afvise at bage bryllupskage, fordi parret, der skal giftes er homoseksuelle? Ja, siger bageren. Nej, siger delstaten. Men hvad siger Højesteret?

Efter en lang vinterferie er Højesteretsdommerne tilbage på arbejde, og mens vi venter på at Biden nominerer den første kvindelige afroamerikanerne til at overtage Stephen Breyers plads blandt de 9 dommere, kan vi se nærmere en af de sager, som den kommende højesteretsdommer skal tage stilling til.

Sagen 303 Creative LLC v. Elenis startede da webdesigneren Lorie Smith fra Colorado ønskede at udvide hendes enkeltmandsvirksomhed til også at omfatte skræddersyede bryllupshjemmesider.  

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen