Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Budgetstriden spidser til på Capitol Hill

De økonomiske bølger er gået højt på Capitol Hill i denne uge. For Demokraterne og Republikanerne er langt fra enige om, hvordan og i hvilket omfang statsfinanserne skal bruges. Og ikke langt ude i fremtiden lurer en offentlig nedlukning, hvis ikke budgetterne falder på plads.

Demokraterne i Kongressen er i fuld sving med at udforme Bidens budgetpakke i de relevante udvalg i Kongressens kamre. Men partiet kæmper med at holde sammen på faktionerne og de stridende interesser – og de kommende ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Isak Erik Hüllert har en bachelorgrad i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet, med et specialiseret fokus på USA's politisk historie, herunder amerikansk konservatisme og partipolitisk polarisering. Han er opvokset i Seattle, WA og har under sin bachelor været på udvekslingsophold ved San Diego State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent med særligt fokus på Senatet.

Læs også:

Interview

Selvom vi alle sammen påstår, at vi er almindelige, så udfolder der sig små og store dramaer overalt. Det er den devise, bogaktuelle Pernille...

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Copyright © 2021 Kongressen