Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Budgetstriden spidser til på Capitol Hill

De økonomiske bølger er gået højt på Capitol Hill i denne uge. For Demokraterne og Republikanerne er langt fra enige om, hvordan og i hvilket omfang statsfinanserne skal bruges. Og ikke langt ude i fremtiden lurer en offentlig nedlukning, hvis ikke budgetterne falder på plads.

Demokraterne i Kongressen er i fuld sving med at udforme Bidens budgetpakke i de relevante udvalg i Kongressens kamre. Men partiet kæmper med at holde sammen på faktionerne og de stridende interesser – og de kommende ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Isak Erik Hüllert har en bachelorgrad i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet, med et specialiseret fokus på USA's politisk historie, herunder amerikansk konservatisme og partipolitisk polarisering. Han er opvokset i Seattle, WA og har under sin bachelor været på udvekslingsophold ved San Diego State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent med særligt fokus på Senatet.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen